Kataszter felmérés

Cégünk a házon belül fejlesztett IG Városüzemeltetési Szoftvercsalád segítségével fa-, park-, temető-, illetve útkataszter felmérését vállalja, melyet közel 10 éves kataszteri felmérésekben szerzett tapasztalattal végzünk. Jelenleg Magyarországon a legnagyobb kataszteri adatbázisrendszerrel rendelkezünk.

Munkavállalóink nagy része már a cég indulása óta nálunk dolgozik, így a felméréseket végző környezetmérnök és mérnök informatikus kollégáink kiváló minőségű adatbázisokat állítanak elő, bármilyen problémát sok éves rutinnal oldanak meg.

A kataszterek elkészítését minden esetben a megrendelő igényeihez szabunk, lehetőség van a felmért paraméterek részletes testreszabására, korábbi térinformatikai adatbázisok vagy geodéziai felmérések felhasználására, beintegrálására, frissítésére. Akár papír alapú adathalmazok beintegrálására és modernizálására is lehetőséget biztosítunk. Minden objektumról nem csak az adatok kerülnek felmérésre, hanem jó minőségű fotók is készülnek, melyek megtekinthetők az adatlapján az adott objektumnak. Részletesebb információk megtekinthetők az egyes modulok aloldalán.

Ahhoz, hogy a felmérés eredményeként előálló kataszterek használata sikeresen beépüljön a megrendelő mindennapjaiba, hatékonyan támogassa a munkavégzést és üzemeltetést, ahhoz egy erre alkalmas szoftver is elengedhetetlen. Az általunk fejlesztett szoftvercsalád egyaránt alkalmas az adatok felmérésére, illetve kezelésére is, így a megrendelők a szoftver megvételével hozzáférnek minden funkcióhoz, amivel az Info-Garden Kft. kollégái is használnak a felmérések során. Jellemzően a kataszteri felmérésével együtt az InfoGarden szoftvercsalád megvételre kerül, azonban a katasztereket tetszőleges formátumban át tudjuk adni a megrendelő részére, akár táblázatos formátumban, mellette a fotó fájlokkal, akár a megrendelő egyéni adatbázis struktúrájába átalakítva, mivel házon belül végezzük a fejlesztést ezért rugalmasak tudunk lenni akármilyen informatikai kérdésben.

Amennyiben kataszter felmérési igénye van és felkeltettük az érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, egy személyes prezentáció keretében be tudjuk mutatni az általunk kezelt adatbázisok összességét, illetve egyben az általunk fejlesztett szoftvercsaládot is!