Települési tervek és zöldterületi koncepciók kidolgozása

Cégünk vállalja komplett települési tervek, zöldterületi koncepciók kidolgozását, vagy a kidolgozásban szakmai tanácsadást.

Az InfoGarden Városüzemeltetési Szoftvercsalád egyes moduljaiban felmért kataszterek részletes adatokat szolgáltatnak a település vagyonelemeinek aktuális állapotáról. Minden adat alapját pontos geodéziai felmérés, illetve részletes szakmai alapokon nyugvó felmérés adja. A fejlesztési tervek előkészítésének elengedhetetlen eleme az aktuális állapot ismerete.

A szoftver részletes szűrési funkcióival, illetve látványos térképi megjelenítésével könnyedén elkészíthetők szakmai anyagok. Ennek alapja a nyers adathalmazból szűrések útján előállított adatok és az ezekből elkészített szakmai elemzés. A szoftver a szűrt adatok alapján tetszőleges paraméterekre grafikonok készítését is támogatja, így az adatokat látványos és érthető formába lehet önteni. Ezzel a módszerrel elkészíthetők például zöldfelületek kezelési tervei, faültetési tervek, útfelület felújítási tervek, játszóterek felújítási tervek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!